Upoznajte Rosmarino ambasadora – MARIJA MANDARIĆA
S ponosom predstavljamo ambasadora našeg Rosmarino posuđa – Marija Mandarića, renomiranog hrvatskog kuhara i food direktora na MasterChef Hrvatska.
Pročitajte više
Kvalitetan madrac zaslužan je za dobar san
- 24.4.2022.
- Komentari: 0
Saznajte kako ga odabrati i gdje pronaći idealnu vrstu.
Pročitajte više »
Šokantno stanje u jastucima - 4 stvari koje je dobro znati.
- 29.3.2022.
- Komentari: 0
Jeste li svjesni starosti vaših jastuka? U jastuku se svake noći nakuplja prljavština. Mrtve stanice kože, slina, prašina, alergeni, plijesan, grinje i ostali mikroorganizmi. Čak i znoj koji se izlučuje sa lica.
Pročitajte više »
Jeste li znali da u jastuku stanuje nekoliko milijuna grinja?
- 24.3.2022.
- Komentari: 0
Zašto je vrijeme za promjenu jastuka? Jastuk je jedan od onih predmeta za spavanje koje svakodnevno koristite, pa vam ne bi trebalo biti preteško posvetiti mu više pažnje kada su u pitanju kvaliteta, pravilan izbor i higijena.
Pročitajte više »
Carski drobljenac
- 14.2.2022.
- Komentari: 0
Rosmarino tave za palačinke su idealne za pečenje svih vrsta palačinki, dok su klasične Rosmarino tave i tave s dvije ručke, među ostalim, idealne za pripremu ukusnog carskog drobljenca.
Pročitajte više »
Palačinke s komadićima čokolade
- 14.2.2022.
- Komentari: 0
Ljubav ide kroz želudac. Upotpunite trenutke provedene s voljenim osobama s ukusnim jelima.
Pročitajte više »
Naruči online & preuzmi BESPLATNO u trgovini
- 11.1.2022.
- Komentari: 0
Osobno preuzimanje narudžbe u odabranim Vitapur trgovinama!
Pročitajte više »
Otvorenje nove trgovine - City Center One West
- 29.9.2021.
- Komentari: 0
Otvaramo novu trgovinu u Zagrebu - City Center one West. U četvrtak, 30. 9. od 10 sati.
Pročitajte više »
SENIOR ČETVRTAK za umirovljenike - dodatnih 10% popusta
- 12.5.2021.
- Komentari: 0
Dragi umirovljenici! Za vas smo pripremili posebnu pogodnost koja vam nudi 10% dodatnog popusta na cjelokupnu kupnju na svim prodajnim mjestima Vitapur u Hrvatskoj. Umirovljenici popust mogu iskoristiti svakog četvrtka u tekućoj godini.
Pročitajte više »