Čips za roštilj (4 Artikala)
-
Aromatični čips za roštilj – trešnja, 500 g
Na skladištu- Aromatični čips za dimljenje hrane.
- Savršeno aromatizira meso.
- Slatki okus trešnje.
- Za sve vrste mesa i povrće.
Za sve ljubitelje roštilja i savršenog pečenja! Dodajte hrani još bolji okus i aromatizirajte ju čipsom prema vašem ukusu. Aromatični čips ispušta dim koji aromatizira meso. Svaka vrsta čipsa ima drugačiji miris i također ima različit učinak na okus mesa. Okus trešnje je sladak i primjeren za sve vrste mesa. -
Aromatični čips za roštilj – jabuka, 500 g
Na skladištu- Aromatični čips za dimljenje hrane.
- Savršeno aromatizira meso sa roštilja.
- Slatki okus jabuke.
- Za sve vrste mesa ili povrća.
Za sve ljubitelje roštilja i savršenog pečenja! Dodajte hrani još bolji okus i aromatizirajte ju čipsom prema vašem ukusu. Aromatični čips ispušta dim koji aromatizira meso. Svaka vrsta čipsa ima drugačiji miris i također ima različit učinak na okus mesa. Okus jabuke ima sladak okus i primjeren je za piletinu, ribu, svinjetinu, govedinu, ali i z... -
Aromatični čips za roštilj – hrast, 500 g
Na skladištu- Aromatični čips za dimljenje hrane.
- Savršeno aromatizira meso.
- Srednje jak okus hrasta.
- Za piletinu, govedinu, svinjetinu i divljač.
Za sve ljubitelje roštilja i savršenog pečenja! Dodajte hrani još bolji okus i aromatizirajte ju čipsom prema vašem ukusu. Aromatični čips ispušta dim koji aromatizira meso. Svaka vrsta čipsa ima drugačiji miris i također ima različit učinak na okus mesa. Okus hrasta je jačeg okusa i pogodan je za piletinu, govedinu, svinjetinu i divljač. -
Aromatični čips za roštilj – bagrem, 500 g
Na skladištu- Aromatični čips za dimljenje hrane.
- Savršeno aromatizira meso.
- Intenzivniji okus akacije.
- Za divljač, goveđe i svinjsko meso.
Za sve ljubitelje roštilja i savršenog pečenja! Dodajte hrani još bolji okus i aromatizirajte ju čipsom prema vašem ukusu. Aromatični čips ispušta dim koji aromatizira meso. Svaka vrsta čipsa ima drugačiji miris i također ima različit učinak na okus mesa. Okus bagrema je intenzivan i posebno je primjeren za tamno i crveno meso.